خاویار ایرانی گران ترین غذای لوکس ترین رستوران ها
گرانترین غذاهای جهان، معمولا کمیابترین آنها هستند. برخی از خوراکیها، در آبوهوا و شرایط خاص، بهترین عملکرد را دارند و برخی دیگر از پروسه تولید طولانی، سخت و هزینهبرداری برخوردار هستند و به همین دلیل نیز در رده لوکسترین مواد غذایی جهان قرار میگیرند. تمام این غذاها، از طبیعت بدست میآیند و بیشترین مواد مغذی را در خود دارند
خاویار آلبینو یا الماس ایران، گرانترین و لوکسترین ماده غذایی جهان است. این خاویار کمیاب که در واقع تخمهای ماهی بلوگای آلبینو است، میتواند به ازای هر کیلوگرم، تا 300000 دلار نیز قیمت داشته باشد. منشا ماهی آلبینو بلوگا، دریای خزر است و بهدلیل صید بیرویه، در خطر انقراض قرار دارد. این ماهی خاویاری معمولاً بین 60 تا 100 سال، عمر میکند و ماهیهای مسنتر، با عمر بالای 100 سال، برای برداشت خاویار معطر و مرغوبتر ترجیح داده میشوند.
ماهیان خاویاری آلبینو، در طبیعت نادر هستند؛ زیرا فقط درصد کمی از ماهیان خاویاری بلوگا، بهدلیل یک اختلال ژنتیکی که مانع تولید ملانین میشود، بهصورت سفید دیده میشوند. کمبود ماهیان آلبینو باعث شده است تا خاویار الماس به یک غذای لوکس و نایاب در دنیا تبدیل شود.
خاویار امپریال بلوگا
این خوراکی خوشمزه، از فیل ماهی استخراج میشود و زیستگاه اصلی آن دریای خزر و کشور ایران است. این ماهی قدرتمند، در حدود سن 18 سالگی بالغ میشود و در این مرحله، بیش از 100 کیلوگرم وزن میگیرد. خاویار امپریال بلوگا، یکی از مرغوبترین و گرانترین خاویارهای جهان است که با طعم عالی و دانههای درخشان و تیره خود، در بین دوستداران خاویار، از شهرت بسیار خوبی برخوردار است.
حراج خاویار در شرکت وارنا تجارت اوراسیا به مناسبت کریسمس
این خاویار مرغوب، بهصورت سرد و خام، بهعنوان یکی از مواد غذایی لاکچری، در بهترین رستورانهای اروپایی سرو میشود. خاویار بلوگا، ماندگاری کمی دارد و توصیه میشود که حداکثر تا سه ماه بعد از تولید، مصرف شود. قیمت خاویار امپریال بلوگا به ازای هر کیلوگرم در بازارهای اروپایی، به بیش از ده هزار دلار میرسد.