تشک آنتی رفلاکس کودک باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟

تشک آنتی رفلاکس کودک چه فوایدی دارد؟ از کجا باید آن را بخریم؟ کدام مارک آن بهتر است؟ در نی‌نی‌بان به این پرسش‎‌ها پاسخ داده‌ایم؛ لطفا با ما همراه باشید.
تشک آنتی رفلاکس نوزاد
 

 

 

یک نوزاد مگر چه می‌خواهد، شکم سیر و یک خواب راحت؛ مشکل اینجاست که بسیاری از نوزادان بعد از خوردن شیرشان، آرامش ندارند؛ دل درد می‌گیرند و رفلاکی می‌کنند. مادران همیشه نمی‌توانند بچه به بغل باشند؛ در این اوضاع جامعه در خانه‌ها، هر دوی پدر و مادر شاغل هستند. صنعت برای این شکوفه زدن نوزادان، فکری کرده: تشک آنتی رفلاکس کودک؛ یکی از ملزومات کاربردی با قیمت مناسب که از استفراغ کودک شیرخوار، جلوگیری می‌کند. در ادامه با جزئیات ویژگی‌هایه تشک ضد رفلاکس آشنا می‌شویم؛ دوست دارید با ما همراه باشید؛ شاید خواستید یکی از این تشک‌ها را بخرید.

 
تشک آنتی رفلاکس کودک چیست؟

مشکل رفلاکس نوزادان، یک وضعیت گوارشی است؛ معده نوزاد نمی‌تواند شیر را به خوبی هضم کند و ممکن است تا 60 دقیقه بعد از شیرخوردن، محتویات معده‌اش را بالا بیاورد. چیزی شبیه خرده‌‌های پنیر سفید.


 


علایم رفلاکس نوزاد چیست؟

اگر مطمئن نیستید که کودک شیرخوارتان رفلاکس دارد یا نه، به این علایم توجه کنید:

  • لرزش شیدید در پشت قفسه‌ی سینه نوزاد هنگام شیردهی
  • سرفه کودک
  • احساس گرفتگی در صورت نوزاد
  • عطسه

برای خرید تشک رفلاکس نوزاد به روشگاه آنلاین کارتزبیبی مراجعه کنید .


 

عوارض درمان نکردن رفلاکس نوزاد چیست؟

برخی والدی از بزرگان فامیل می‌شنوند که رفلاکس نوزاد،خودش درمان می‌شود. گروهی دیگر این مشکل گوارشی را با بیماری‌های دیگر اشتباه می‌گیرند و اصلا درمانش نمی‌کنند یا با خوراندن داروی اشتباه به کودک، سبب بروز مشکلات دیگری در او می‌شوند. اگر رفلاکس نوزاد درمان نشود:

  • کودک با دهان باز می‌خوابد
  • سکسه می‌کند
  • ناآرام است
  • نای و مری او با اسید معده می‌سوزد
  • کودک دائما گلودرد دارد
  • مستعد عفونت ریوی می‌شود 

 


 

اهمیت خرید تشک نوزادی آنتی رفلاکس

اگر فرزند شما هم علایم رفلاکس را دارد باید حتما به فکر درمان او باشید؛ غذا خوردن او را کنتزل کنید و مراقب باشید بعد از غذا خوردن هم در شرایط ایجاد رفلاکس قرار نگیرد؛ مثلا:

  • حجم زیاد شیر به او ندهید.
  • اجازه بدهید حجم شیر قبلی هضم شود، سپس دوباره شیر دهید. 
  • تا 30 دقیقه بعد از شیردهی، فرزندتان را در حالت خوابیده قرار ندهید.

اما مشکل اینجاست که تمام پدرمادرها، وقت ندارند بعد از هر مرتبه شیردهی، 30-60 دقیقه معطل بمانند تا شیر بچه هضم شود؛ اینجاست که اهمیت خرید تشک آنتی رفلاکس کودک، مشخص می‌شود.

تشک آنتی رفلاکس، تشکی است که کمی شیب دارد و در دو طرف آن بالشتک‌هایی قرار گرفته تا حرکت نوزاد را هنگام خواب محدود کند. استفاده از یک تشک ضد خفگی برای کودک، علاوه بر اینکه باعث می­‌شود کودک‌تان خواب راحتی داشته باشد. در حفظ سلامتی ستون فقرات او نیز تأثیر زیادی خواهد داشت. همچنین یک تشک استاندارد و مناسب، امنیت و ایمنی کودک را تضمین می­‌کند، که والدین خیال‌شان راحت باشد، و کودک‌شان هنگام غلت­ خوردن در خواب دچار خفگی یا آسیب­ جدی نشود.

به توصیه کارشناسان، نوزاد باید روی یک تشک سفت و صاف، بدون بالش و اسباب­‌بازی بخوابد. نوزادتان را روی همان ملحفه‌­ای که به تشک چسبیده بخوابانید. همچنین، در انتخاب نوع تشک ضد خفگی و همچنین جنس پارچه ملحفه روی آن دقت بسیار داشته باشید. چراکه در عرق کردن سر و راحتی هنگام خواب نوزاد و کودک بسیار مؤثر است.

تشک­‌هایی که در فروشگاه‌­ها یا سایت­‌ها می­‌بینید، دارای انواع مختلف و گوناگونی هستند و احتمالاً بعد از مرور کردن آنها دچار تردید در خرید می‌شوید. زمانی که بودجه‌تان محدود است باید انتخاب دقیق و اصولی داشته باشید و هوشمندانه بودجه‌تان را خرج کنید. چنانچه بودجه کافی هم داشته باشید، خرید همه نوع تشک نوزاد، کار عاقلانه و درستی نخواهد بود. در ادامه به انواع تشک­‌ها اشاره می­‌کنیم تا بتوانید بهترین را برای نوزاد دلبندتان انتخاب کنید.

تشک فومی

همان‌طور که از نام آن پیداست، در ساختار آنها از فوم استفاده شده است. وزن‌شان نسبت به سایر تشک­‌های دیگر بیشتر است؛ و بعد از خوابیدن نوزاد روی آنها به حالت اولیه خود برمی‌­گردد.

ین نوع تشک­‌ها از جنس فوم یا پشم هستند؛ که در ساختار داخلی آنها فنر به‌کار رفته است. شکل ظاهری آنها شبیه به مدل فومی است. لایه وینیل دار (پلیمری پلاستیک مانند) بر رویه تشک تعبیه شده علاوه بر اینکه از خیس شدن آن محافظت می­‌کند، استحکام بالایی نیز دارد.

تشک غلت­‌گیر

در این نوع از تشک‌­ها بالشتک­‌هایی در اطراف قرار گرفته که باعث جلوگیری از افتادن و خفگی کودک هنگام غلت خوردن می‌شوند.

تشک ضد خفگی نوزاد

بسیاری از نوزادان تا سه ماهگی بعد از تولد، مشکل برگشت شیر از معده یا به‌ اصطلاح رفلاکس معده دارند. البته به مرور زمان خودبه‌خود بهبود می‌­یابند. متأسفانه در صورتی‌ که متوجه این موضوع نشوید، ممکن است باعث خفگی نوزاد شود. ساختار و طراحی تشک ضد خفگی به‌ گونه‌ای است که، سر و گردن کودک بالاتر از پایین تنه قرار می‌­گیرد و تا درصد بالایی مانع از برگشت شیر به دهانش می‌­شود.

 

حالا که با انواع تشک کودک و نوزاد آشنا شدیم، بد نیست بدانید که تشک‌های ضد خفگی انواع گوناگونی دارند. آشنایی با این مدل‌ها به شما کمک می‌کند که انتخاب بهتری داشته باشید.

تشک‌های آنتی رفلاکس در چهار نوع قابل تقسیم‌بندی هستند. ما بهترین این نمونه‌ها را به شما معرفی می‌کنیم. می‌توانید با توجه به بودجه و سلیقه خود یکی را برای فرشته کوچک‌تان انتخاب کنید. اگر هم دوست دارید همه نمونه‌ها را بررسی کنید، کافی‌ست خرید تشک ضد خفگی نوزاد را انتخاب کنید و همه محصولات را یکجا مقایسه کنید.

تشک ضد خفگی محافظ دار

بر روی این نوع تشک ضد خفگی دو بالشتک تعبیه شده است که محافظت و ایمنی نوزاد را فراهم می­‌کند؛ این دو بالشتک با استفاده از چسب پارچه­‌ای که در دو طرف تشک نصب شده­‌اند، مانع از غلت ­خوردن نوزاد به بیرون تشک می‌شوند. به‌ واسطه شیب ملایم این نوع تشک، سر و گردن نوزاد بالاتر از نیم‌تنه پایینی قرار می­‌گیرد. همین امر باعث کاهش رفلاکس نوزاد می‌شود.

در یکی دو ماه اول بعد از تولد، جابه‌جاکردن و همچنین دادن نوزاد به اقوام و مهمانان با این تشک بسیار راحت و مطمئن است. قابلیت انعطاف­‌پذیری آن باعث می‌­شود که به‌راحتی در آغوش بزرگسالان جای بگیرد. وجود دو بالشتک محافظ روی آن کودک را ثابت نگه می‌­دارد و امنیت کافی را برقرار می‌کند.

نکاتی که در مورد این محصول وجود دارد این است که، بسیاری از والدین با توجه‌ به قیمت آن و مدت‌زمان استفاده تا یک سالگی کودک آن را به‌صرفه نمی‌­دانند. اما کارشناسان و متخصصان اطفال نظراتی را بیان کرده‌اند که هر پدر و مادری باید به آن توجه داشته باشد:

  • نوزادان تازه متولد­شده از ناحیه گردن و سر و شانه‌­ها بسیار آسیب­‌پذیر هستند. این نوع تشک کم‌ترین حرکات و تغییرات را در این نواحی ایجاد می­‌کند.
  • سیستم گوارش نوزادان تا سه ماهگی هنوز تکامل نیافته است. در عین‌ حال رفلاکس موجب کاهش وزن آنها می‌شود. وجود شیب ملایم 12 درجه و استاندارد که سر و گردن کودک را بالاتر از پایین تنه نگه می­‌دارد، در کاهش رفلاکس نوزاد و خواب راحت بسیار مؤثر است.
  • چنانچه نوزاد دچار سرماخوردگی شود، گرفتگی بینی موجب بسته شدن راه تنفسی می‌­شود. خواباندن نوزاد روی تشک ضد خفگی و شیب­‌دار، باعث می‌­شود راحت­‌تر نفس بکشد. همچنین سر نوزاد بالاتر از بدنش قرار می‌گیرد.
  • زمانی که نوزاد را روی این نوع تشک به پهلو می­‌خوابانید؛ بالشتک‌­های محافظ باعث می‌­شوند که نوزاد به حالت ثابت نگه‌داشته شود و برای کمر نوزاد تکیه‌­گاه باشد.
  • بر روی بالشتک‌­های این نوع تشک­‌ها، محفظه­‌های ریز برای تهویه هوا وجود دارند. چنانچه کودک به‌گونه‌ای روی تشک غلت بخورد که دهان و بینی وی روی تشک قرار بگیرد، این محفظه­‌ها باعث می‌شود نوزاد نفس بکشد و اکسیژن دریافت کند.
  • در نهایت بهتر است بدانید، برای چند ماه اول این تشک می­‌تواند به‌عنوان تشک شیردهی کاربرد داشته باشد و مورد تأیید و توصیه پزشکان نیز هست. بسیاری از افرادی که از این محصول استفاده کرده‌­اند آن را به‌عنوان یکی از کاربردی‌ترین وسیله‌های سیسمونی معرفی کرده‌اند.